Waarmee kunnen wij je helpen?

Staat je vraag er niet tussen?
Stuur een e-mail naar hey@heyreader.nl en we helpen je graag verder!

Dog
 • Hey Reader krijgt kinderen aan het lezen! Met Hey Reader krijgen kids van 4 t/m 9 jaar elke maand een doos bomvol lees- én speelplezier in de brievenbus. Een vrolijke gepersonaliseerde doos, met iedere maand een geweldig boek dat past bij de leeftijd en belevingswereld van het kind, én leuke activiteiten om meteen mee aan de slag te gaan. Er zijn drie leeftijdsgroepen: 4-5 jaar, 6-7 jaar 8-9 jaar. De boeken worden door kinderboekenexperts uitgekozen en de activiteiten worden elke maand door ons creatieve team ontwikkeld.

  Onze kleine grote lezers kijken elke maand uit naar de volgende editie. Het is altijd weer een verrassing maar één ding is zeker: het zit vol avonturen, waardoor ze geprikkeld worden om te lezen en zich heerlijk vermaken met de activiteiten.

 • Een prachtig kinderboek ter waarde van 15 euro, een leuke activiteit voor de kinderen, een boekmagneetje én post voor de ouders met informatie over het boek en de activiteit van de maand.

  In de eerste boekenbox zit bovendien de Superleeskalender. Een uitklapbare kalender, met meer dan 60 minimagneetjes. Hiermee kun je lezen een vaste plek geven in het ritme van je kind. De kalender is leuk voor de hele familie.

  Is het boek van de maand uit? Dan mag het boekmagneetje  dat je elke maand ontvangt op de ‘Superleeskalender’ geplakt worden. Zo kun je in je boekenkast precies zien welke boeken je hebt gelezen!

 • Iedere maand
  Vertel ons de naam en leeftijd van je kind en het bezorgadres, en je ontvangt maandelijks een Hey Reader doos. De eerste doos is de Welkomstdoos met de magnetische Superleeskalender en wordt binnen vijf werkdagen verzonden. De dozen daarna versturen we de eerste dag van iedere maand. Je kunt het abonnement op elk moment pauzeren of opzeggen door in te loggen op jouw account of ons even een berichtje te sturen.

  Voor 3 of 6 maanden
  Wil je het uitproberen of kado geven aan iemand anders? Dan kun je kiezen voor een eenmalige bestelling. Je betaalt vooruit en de verzending stopt automatisch na de periode. De eerste verzending de Welkomstdoos met de Superleeskalender.

 • Nou en of! Elk kind wordt blij van Hey Reader.  Vertel ons tijdens je bestelling de naam van de kleine grote lezer en het adres waar we de doos naartoe kunnen sturen. Het past gewoon in de brievenbus dus de gelukkige hoeft er niet voor thuis te blijven. Je kunt kiezen voor een periode van  3 of 6 maanden. Daarna stopt de verzending en de betaling automatisch.

 • De Hey Reader boekenbox kost € 19,95 per maand, inclusief verzending. Je kunt kiezen je voor 3 maanden of voor 6 maanden bestelt. Je kunt ook een abonnement nemen dat je natuurlijk elk moment kunt stopzetten of pauzeren. Je zit dus nooit ergens aan vast.

  Voor dit bedrag krijg je maandelijks een kinderboek ter waarde van ongeveer 15 euro, een mini-boekmagneetje voor op de superleeskalender (die je in de welkomstbox hebt ontvangen) en natuurlijk de activiteit van de maand. Dat kan een knutsel zijn, iets om te tekenen of een spelletje.

 • De welkomstbox waarin ook de Superleeskalender zit, wordt altijd binnen 5 werkdagen verzonden, zodat jullie er zo snel mogelijk van kunnen genieten. De maandelijkse boekenbox ontvang je in de eerste week van de maand.

  Let op, bestel je Hey Reader na de 25e van de maand? Dan ontvang je de welkomstbox binnen 5 dagen en gaat jouw abonnement de maand erna pas in. Je slaat de eerste maand over. Dus bestel je op 26 augustus dan versturen we de welkomstdoos binnen 5 dagen. De eerste maandbox die je ontvangt is dan die van oktober. Deze ontvang je rond 1 oktober. Waarom we dit doen? Omdat je anders in korte tijd 2 Hey Reader boekenboxen achter elkaar ontvangt.

  Vind je het juist leuk als je kort na ontvangst van de welkomstbox de maandelijkse box ontvangt? Laat het ons weten via hey@heyreader.nl dan maken we dat voor je in orde.

 • Je kunt je bestelling bekijken en wijzigen door in te loggen op de website. Hier kun je je de status van je bestelling inzien, je abonnement pauzeren en eventueel stopzetten. Ook kun je hier je verzendadres wijzigen.

  • Naam of adres wijzigen:
   Ga in het menu naar  ‘abonnementen’, selecteer de ‘actieve bestelling’ en selecteer ‘change address’. Hier kun je naam en adres wijzigen.
  • Abonnement pauzeren of stopzetten
   Ga in het menu naar  ‘abonnementen’, selecteer de ‘actieve bestelling’ en zet ‘autorenew’ uit om je abonnement te pauzeren. Om te stop te zetten selecteer je ‘annuleren’.
   Let op: op de 25e van de maand verwerken wij de bestellingen voor de volgende maand. Annuleer of pauzeer je jouw abonnement nade 25e van de maand, dan gaat jouw annulering of stopzetting een maand later in.

  Heb je andere vragen over je bestelling? Of kom je er gewoon helemaal niet uit? Geen probleem, stuur ons gerust een mailtje via hey@heyreader.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons.

 • We zijn een team van kinderboekenkenners en liefhebbers en struinen voortdurend langs de beste uitgevers, op zoek naar de meest bijzondere kinderboeken van het moment. We kiezen voor bijzondere schrijvers en illustrators die jouw kind elke maand weer weten mee te nemen in een heerlijk leesavontuur. De boeken zijn van hoge kwaliteit; altijd hard-covers, de nieuwste titels en schitterend vormgegeven.  De boeken worden geselecteerd op  leeftijdsgroep zodat ze passen bij het leesniveau en de interesses van jouw kind. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 4-5 jaar (voorlezen), 6-7 jaar (samen lezen) en 8-9 jaar (zelf lezen).

 • Is jouw kind toe aan de volgende box? Of juist een stapje terug? Vul hieronder in welke box je de volgende maand wilt ontvangen. Laat het ons weten voor de 25e van de maand, dan zorgen we ervoor dat je de maand erna al de gewenste box ontvangt. Wijzigingen die wij na de 25e van de maand ontvangen, gaan een maand later in.

   

 • Gelukkig is het tot nu toe nog nooit gebeurd, omdat we altijd de nieuwste boeken kiezen. Mocht je kind het boek toch al hebben, neem dan even contact met ons op via hey@heyreader.nl. Dan regelen wij dat je het boek kunt omruilen voor een ander leuk boek.

 • Heb je een fantastisch kinderboek gemaakt en denk je dat het past bij het aanbod van Hey Reader? Mail ons even: hey@heyreader.nl.