Waarmee kunnen wij je helpen?

Staat je vraag er niet tussen?
Stuur een e-mail naar hey@heyreader.nl en we helpen je graag verder!

Dog
 • Wil jij ook dat jouw kind met plezier een boek leest? Het kan! Wij helpen je met het kiezen van de beste boeken die er zijn, en hebben een geweldige leeskalender ontwikkeld die helpt om van lezen een dagelijkse activiteit te maken. Met een team van liefhebbers en specialisten kiezen we de beste boeken voor jouw kind uit: altijd recente hard covers van de beste uitgevers. Wij kiezen voor kwaliteit, en dat maakt ons uniek en zorgt ervoor dat onze kleine grote lezers elke maand reikhalzend uitkijken naar de volgende boekenbox. Het is altijd weer een verrassing wat er in zit, maar één ding is zeker: het is altijd grappig of spannend en ze worden geprikkeld om in een nieuw avontuur te duiken. Voordat je het weet heeft ook jouw kind met plezier een boek gelezen!

 • Het leesavontuur begint met de welkomstbox. Daarin zit, naast een geweldig kinderboek, de Superleeskalender. Een uitklapbare kalender van magneet, met meer dan 60 minimagneetjes en een stift om de kalender helemaal te personaliseren. Met de kalender geef je lezen een vaste plek in het ritme van je kind. De kalender is leuk voor de hele familie.

  De maandelijkse box bevat een boek, en een nieuw boekmagneetje om te gebruiken op de kalender. Daarnaast ontvang je leuke informatie over het boek, leestips en iets grappigs voor het kind.

  Is het boek van de maand uit? Dan mag het boekmagneetje op de boekenkast van de ‘Superleeskalender’ geplakt worden. Zo kun je in je boekenkast precies zien welke boeken je hebt gelezen!

 • Iedere maand
  Vertel ons de naam en leeftijd van je kind en het bezorgadres, en je ontvangt maandelijks een Hey Reader doos. De eerste doos is de Welkomstdoos met de magnetische Superleeskalender en wordt binnen vijf werkdagen verzonden. De dozen daarna versturen we de eerste dag van iedere maand. Je kunt het abonnement op elk moment pauzeren of opzeggen door in te loggen op jouw account of ons even een berichtje te sturen.

  Voor 3 of 6 maanden
  Wil je het uitproberen of kado geven aan iemand anders? Dan kun je kiezen voor een eenmalige bestelling. Je betaalt vooruit en de verzending stopt automatisch na de periode. De eerste verzending de Welkomstdoos met de Superleeskalender.

 • Nou en of! Elk kind wordt blij van Hey Reader.  Vertel ons tijdens je bestelling de naam van de kleine grote lezer en het adres waar we de doos naartoe kunnen sturen. Het past gewoon in de brievenbus dus de gelukkige hoeft er niet voor thuis te blijven. Je kunt kiezen voor een periode van  3 of 6 maanden. Daarna stopt de verzending en de betaling automatisch.

 • De Hey Reader boekenbox kost € 19,95 per maand, inclusief verzending. Je kunt kiezen je voor 3 maanden of voor 6 maanden bestelt. Je kunt ook een abonnement nemen dat je natuurlijk elk moment kunt stopzetten of pauzeren. Je zit dus nooit ergens aan vast.

  Voor dit bedrag krijg je maandelijks een kinderboek ter waarde van ongeveer 15 euro, een mini-boekmagneetje voor op de superleeskalender (die je in de welkomstbox hebt ontvangen) en natuurlijk de activiteit van de maand. Dat kan een knutsel zijn, iets om te tekenen of een spelletje.

 • Bij een eenmalige bestelling voor 3 of 6 maanden betaal je het totaalbedrag voor deze periode in een keer vooruit.

  Bestel je een abonnement, dan betaal je € 19,95 voor de eerste welkomstbox. Daarna vindt op de 23e van de maand de maandelijkse incasso plaats voor de betaling van de volgende maandbox. Bestel je dus op of na de 23e van de maand, dan betaal je 19,95 voor de eerste welkomstbox  en wordt de maand erna op de 23e via maandelijkse incasso afgeschreven voor de box van de maand erna. Je abonnement gaat dus een maand later in.

 • De welkomstbox met de Superleeskalender, wordt altijd binnen 5 werkdagen verzonden, zodat jullie er zo snel mogelijk van kunnen genieten.

  Bestel je Hey Reader t/m de 22e van de maand?
  Dan ontvang je de welkomstbox binnen 5 dagen en de eerste maandbox in de maand erna.  Dus bestel je op 22 maart dan versturen we de welkomstdoos binnen 5 dagen. De eerste maandbox versturen we in de eerste week van april. De automatische incasso vindt altijd plaats op de 23e van de maand, voor de box van de maand erna.

  Bestel je Hey Reader op of na de 23e van de maand?
  Je bestelt bijvoorbeeld op 24 maart, dan versturen we de de welkomstbox binnen 5 dagen. De eerstvolgende maandelijkse box versturen we in de eerste week van mei. De automatische incasso vindt plaats op de 23e van de maand erna, voor de box van de maand erna.

  Waarom we dit doen? Omdat je anders in korte tijd 2 Hey Reader boekenboxen achter elkaar ontvangt.  Vind je het juist leuk als je kort na ontvangst van de welkomstbox de maandelijkse box ontvangt? Laat het ons weten via hey@heyreader.nl dan maken we dat voor je in orde.

 • Je kunt je abonnement bekijken en wijzigen door in te loggen op de website. Hier kun je je de status van je bestelling inzien, je abonnement pauzeren en eventueel stopzetten.

  • Abonnement pauzeren of stopzetten
   Ga in het menu naar  ‘abonnementen’, selecteer de ‘actieve bestelling’ en zet ‘autorenew’ uit om je abonnement te pauzeren. Om te stop te zetten selecteer je ‘annuleren’.
   Let op: op de 22e van de maand verwerken wij de bestellingen voor de volgende maand. Annuleer of pauzeer je jouw abonnement na de 22e van de maand, dan gaat jouw annulering of stopzetting een maand later in.

  Heb je andere vragen over je bestelling? Of kom je er gewoon helemaal niet uit? Geen probleem, stuur ons gerust een mailtje via hey@heyreader.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons.

 • Ben je verhuisd of wil je een ander verzendadres opgeven? Stuur ons even een berichtje met je nieuwe adres via hey@heyreader.nl en we wijzigen het direct voor je.

 • Is jouw kind toe aan de volgende box? Of juist een stapje terug? Vul hieronder in welke box je de volgende maand wilt ontvangen. Laat het ons weten voor de 25e van de maand, dan zorgen we ervoor dat je de maand erna al de gewenste box ontvangt. Wijzigingen die wij na de 25e van de maand ontvangen, gaan een maand later in.

   

 • We zijn een team van kinderboekenkenners en liefhebbers en struinen voortdurend langs de beste uitgevers, op zoek naar de meest bijzondere kinderboeken van het moment. We kiezen voor bijzondere schrijvers en illustrators die jouw kind elke maand weer weten mee te nemen in een heerlijk leesavontuur. De boeken zijn van hoge kwaliteit; altijd hard-covers, de nieuwste titels en schitterend vormgegeven.  De boeken worden geselecteerd op  leeftijdsgroep zodat ze passen bij het leesniveau en de interesses van jouw kind. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 4-5 jaar (voorlezen), 6-7 jaar (samen lezen) en 8-9 jaar (zelf lezen).

 • Gelukkig is het tot nu toe bijna nog nooit gebeurd, omdat we altijd de nieuwste boeken kiezen. Mocht je kind het boek toch al hebben, neem dan even contact met ons op via hey@heyreader.nl. Dan regelen wij dat je het boek kunt omruilen voor een ander leuk boek.

 • Heb je een fantastisch kinderboek gemaakt en denk je dat het past bij het aanbod van Hey Reader? Mail ons even: hey@heyreader.nl.