Waarmee kunnen wij je helpen?

Staat je vraag er niet tussen?
Stuur een e-mail naar hey@heyreader.nl en we helpen je graag verder!

Dog
 • Met Hey Reader krijgen kids van 4 t/m 9 jaar elke maand een nieuw leesavontuur in de brievenbus. Een vrolijke gepersonaliseerde doos, met iedere maand een geweldig boek dat past bij de leeftijd en belevingswereld van het kind, én leuke activiteiten. Er zijn drie leeftijdsgroepen: 4-5 jaar, 6-7 jaar 8-9 jaar. De boeken worden door kinderboekenexperts uitgekozen.

  Onze kleine grote lezers kijken elke maand uit naar de volgende editie. Het is altijd weer een verrassing maar één ding is zeker: het zit vol avonturen, waardoor ze geprikkeld worden om te lezen en zich heerlijk vermaken met de activiteiten.

 • Iedere maand
  Vertel ons de naam en leeftijd van je kind en het bezorgadres, en je ontvangt maandelijks een Hey Reader doos. De eerste doos is de Welkomstdoos met de magnetische Superleeskalender en wordt binnen vijf werkdagen verzonden. De dozen daarna versturen we de eerste dag van iedere maand. Je kunt het abonnement op elk moment pauzeren of opzeggen door in te loggen op jouw account.

  1, 3 of 6 maanden
  Wil je het uitproberen of kado geven aan iemand anders? Dan kun je kiezen voor een eenmalige bestelling of kortlopend abonnement. Je betaalt vooruit en de verzending stopt automatisch na de periode. De eerste verzending de Welkomstdoos met de Superleeskalender.

 • In elke doos zit een prachtig kinderboek ter waarde van 15 euro, een leuke activiteit voor de kinderen, een minimagneetboekje én post voor de ouders met informatie over het boek van de maand, leestips en leuke wetenswaardigheden.

  In de eerste doos zit bovendien de Superleeskalender. Een uitklapbare kalender, met meer dan 60 minimagneetjes. Hiermee kun je lezen een vaste plek geven in het ritme van je kind en is er altijd genoeg tijd om te lezen. De kalender is leuk voor de hele familie.

  Is het boek van de maand uit? Dan mag het mini-boek magneetje van de maand dat je elke maand ontvangt op de ‘Superleeskalender’ geplakt worden. Zo kun je in je boekenkast precies zien welke boeken je hebt gelezen!

 • We zijn een team van kinderboekenkenners en liefhebbers en struinen voortdurend langs de beste uitgevers, op zoek naar de meest bijzondere kinderboeken van het moment. We kiezen voor bijzondere schrijvers en illustrators die jouw kind elke maand weer weten mee te nemen in een heerlijk leesavontuur. De boeken zijn van hoge kwaliteit; altijd hard-covers, de nieuwste titels en schitterend vormgegeven.  De boeken worden geselecteerd op  leeftijdsgroep zodat ze passen bij het leesniveau en de interesses van jouw kind. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 4-5 jaar (voorlezen), 6-7 jaar (samen lezen) en 8-9 jaar (zelf lezen).

 • De welkomstbox waarin ook de Superleeskalender zit, wordt altijd binnen 5 werkdagen verzonden, zodat jullie er zo snel mogelijk van kunnen genieten. De maandelijkse box ontvang je altijd rond de 1e van de maand.

  Let op, bestel je Hey Reader na de 25e van de maand? Dan ontvang je de welkomstbox binnen 5 dagen en gaat jouw abonnement de maand erna pas in. Je slaat de eerste maand over. Dus bestel je op 26 augustus dan versturen we de welkomstdoos binnen 5 dagen. De eerste maandbox die je ontvangt is dan die van oktober. Deze ontvang je rond 1 oktober. Waarom we dit doen? Omdat je anders in korte tijd 2 Hey Reader dozen achter elkaar ontvangt.

  Vind je het juist leuk als je kort na ontvangst van de welkomstbox de maandelijkse box ontvangt? Laat het ons weten via hey@heyreader.nl dan maken we dat voor je in orde.

 • Nou en of! Elk kind wordt blij van Hey Reader.  Vertel ons tijdens je bestelling de naam van de kleine grote lezer en het adres waar we de doos naartoe kunnen sturen. Het past gewoon in de brievenbus dus de gelukkige hoeft er niet voor thuis te blijven. Je kunt kiezen voor een periode van 1, 3 of 6 maanden. Daarna stopt de verzending en de betaling automatisch.

 • Gelukkig is het tot nu toe nog nooit gebeurd, omdat we altijd de nieuwste boeken kiezen. Mocht je kind het boek toch al hebben, neem dan even contact met ons op via hey@heyreader.nl. Dan regelen wij dat je het boek kunt omruilen voor een ander leuk boek.

 • Je kunt je bestelling bekijken en wijzigen door in te loggen op de website. Hier kun je je de status van je bestelling inzien, je abonnement pauzeren en eventueel stopzetten. Ook kun je hier je verzendadres wijzigen.

  • Naam of adres wijzigen:
   Ga in het menu naar  ‘abonnementen’, selecteer de ‘actieve bestelling’ en selecteer ‘change address’. Hier kun je naam en adres wijzigen.
  • Abonnement pauzeren of stopzetten
   Ga in het menu naar  ‘abonnementen’, selecteer de ‘actieve bestelling’ en zet ‘autorenew’ uit om je abonnement te pauzeren. Om te stop te zetten selecteer je ‘annuleren’.

  Heb je andere vragen over je bestelling? Wil je bijvoorbeeld de leeftijdscategorie van je bestelling wijzigen of kom je er gewoon helemaal niet uit? Geen probleem, stuur ons gerust een mailtje via hey@heyreader.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons.

 • Heb je een fantastisch kinderboek gemaakt en denk je dat het past bij het aanbod van Hey Reader? Mail ons even: hey@heyreader.nl.